Webdesign

Bouw en beheer van websites

webdesign overzicht websites

We ontwerpen niet alleen uw website, we kunnen hem ook voor u beheren en hosten. Zorgdragen voor updates van programma's zoals webshops en blogs en het beheer van de server behoren daartoe.

Maar tot webdesign behoort meer dan alleen een reclame praatje voor je klanten. Wat is een goede website, wat zou je moeten doen en wat zou je moeten laten.

Mijn visie is meer dan alleen verkopen. De kennis die ik heb opgedaan deel ik graag. Vandaar ook mijn korte handleiding Gevonden worden. Want een website hebben en deze ook succesvol maken zijn 2 verschillende zaken.

Maar, of het u nu om het opdoen van kennis gaat, u een nieuwe site wilt laten bouwen of deze wilt laten optimaliseren en wellicht ook beheren, we zijn flexibel en passen ons aan aan uw wens.


Goed webdesign begint bij:

 • Functioneel ontwerp
  Het functioneel ontwerp geeft inzicht in de structuur en opbouw van de te bouwen website. Het is een schematisch overzicht dat de antwoorden van de vragen; "Welke informatie moet erop komen? Welke informatie moet er niet op komen? Voor wie is de informatie bedoeld? Hoe wordt informatie ontsloten en beschikbaar gesteld? Welke techniek wordt gebruikt?" etc. bevat.
 • Webdesign tools
  Links naar handige programma's en tools voor het maken van een goed webontwerp.
 • Webontwerp - toegankelijk bouwen
  Toegankelijk bouwen, ook wel accessibility, wat is dat en waartoe dient het?
 • Webdesign - Inhoud
  Mensen zoeken naar informatie, uitleg over hoe bepaalde zaken werken, wat er gebeurde op een bepaalde datum of simpelweg vermaak in de vorm van verhalen en anekdotes. Als u daarbij in acht neemt dat we in een informatietijdperk leven, begrijpt u waarom inhoud het hart van uw webontwerp is!
 • Webdesign - Tips
  Hoe en waarmee maak je een goed webontwerp en waar moet je op letten bij het bouwen van je website?
 • Webdesign missers
  Miskleunen, missers en doodzonden in webontwerp.
 • Webdesign - Font kiezen
  Welk lettertype - font gebruikt u voor uw website en hoe wordt deze opgegeven.

U deelt onze visie?

Neemt u dan contact met ons op!