Spiegelwand Den Haag

Maatwerk spiegelwanden voor fitness geplaatst bij AFM in Den Haag

Op diverse plaatsen in en rond Den Haag plaatsten wij reeds spiegelwanden in Fitness centra, dansscholen, scholen en sportscholen, zo ook bij het AFM 'Autoriteit Financiële Markten' in Den Haag.

Hier hebben wij de oude spiegelwanden, die deels verlijmd waren verwijderd en vervangen door panelen spiegelglas voorzien van veiligheidsfolie.

De oude spiegelwand begond rare vlekken te vertonen en gaf een vertekend beeld. Mede verantwoordelijk hiervoor was de verkeerde wijze van bevestigen.

We hebben de nieuwe spiegelwanden op een professionele wijze geplaatst en het geheel ziet er nu weer netjes en strak uit.

Klik op een foto voor de reportage.

Als eerste kijken we of de wand mooi vlak is. Bij verlijmen willen nog wel eens dikke makken lijm blijven zitten waardoor de spiegels naar voren gedrukt zouden kunnen worden. Dan plaatsen we de beide profielen, onder en boven.

spiegelwand Den Haag AFM fitness - montage spiegelprofiel spiegelwand Den Haag AFM fitness - montage spiegelprofiel

Nu worden stuk voor stuk de spiegelpanelen geplaatst.

spiegelwand Den Haag AFM fitness - plaatsen spiegels spiegelwand Den Haag AFM fitness

De eerste spiegelwand is klaar en we kunnen met de tweede wand beginnen. Ook hier weer controleren op oneffenheden en dan het plaatsen van de profielen en de spiegels.

spiegelwand Den Haag AFM fitness - montage spiegelprofiel tweede wand spiegelwand Den Haag AFM fitness - montage tweede wand spiegelwand Den Haag AFM fitness - tweede wand

Spiegelwanden Den Haag fitness

Grote spiegelwanden op maat

Overzicht plaatsen spiegelwanden ».

Spiegelwanden Den Haag ».