Spiegelwand Oosterhesselen

Grote spiegelwanden geplaatst in een tot fitness-studio omgebouwd deel van een tennishal.

De spiegelwanden zijn op een muurtje tegen een stalen systeemwand geplaatst.

Belangrijk hierbij is de draagkracht van dergelijke stalen wanden. Veelal zijn deze wanden hol en/of niet dik genoeg. Wat overblijft is dan een dunne wand waaraan geen gewicht kan worden gehangen. Hier, stond onder de spiegelwand een muurtje waarop het geheel kon worden geplaatst.

Mocht dit niet het geval zijn, dan moeten we onder de spiegelwand een plint of hoge boarding aanbrengen waarop gemonteerd kan worden.

Klik op een foto voor een vergroting.

Voor de wand gemonteerd kan worden, wordt het deel achter de trekijzers opgevuld zodat de wand in zijn geheel hiervoor geplaatst kan worden. De holle ruimten erachter vullen we op met tempex platen om te sterk doorbuigen en het risico van breuk, van de panelen te voorkomen mocht er iemand tegenaan vallen of duwen.

opbouw spiegelwanden Oosterhesselen opbouw spiegelwanden Oosterhesselen Spiegelwand Oosterhesselen Spiegelwand Oosterhesselen

We denken ook graag met u mee en geven advies over de (on)mogelijkheden die uw specifieke situatie biedt. Zodat ook bij U het meest optimale resultaat behaald wordt.

Spiegelwanden fitness studio

Grote spiegelwanden op maat

Voorbeelden spiegelwanden: