Nieuws over spiegels en glas

Spiegelwanden Den Haag - drama lokaal Int. School of The Hague

Voor de International School of The Hague mochten we een drietal spiegelwanden plaatsen in hun drama-lokaal.

De wand is opgedeeld in drie delen. 2 wanden van 3 meter in het midden en rechts en 1 wand helemaal links van 2 meter.

Doordat de ondergrond uit multiplex platen bestaat, volstaat in dit geval het simpelweg vastschroeven van de profielen met korte schroeven.

Aan veiligheid is vanzelfsprekend gedacht. Al onze spiegelwanden plaatsen wij in een spiegelprofiel en de panelen zijn voorzien van een zeer sterke veiligheidsfolie aan de achterzijde.

Meer en meer scholen passen onze spiegelwanden toe in oefenruimtes en leslokalen. Expressie en lichamelijke beweging, zo is nu wel tot het schoolwezen doorgedrongen, horen bij een gezonde ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Ook voor uw school en spiegelwand? Vul het contactformulier in, of neem contact met ons op tijdens kantooruren. Wij staan u graag te woord en kunnen u van passend advies voorzien.

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.