Nieuws over spiegels en glas

Spiegelwand brons Amsterdam Arena

Amsterdam en Ajax, onlosmakelijk met elkaar verbonden.

En zeg je Ajax, dan zeg je 'Johan Kruijff Arena'.

Voor de Amsterdam Arena plaatsten wij in de afgelopen jaren al aardig wat spiegelwanden. Veelal grote oppervlakken in bar-wanden en kasten maar ook grote solitaire spiegels.

In de skylounge 514 van de Arena werd vandaag toch wel de grootste bronzen spiegel uit 1 stuk geplaatst. Zij vormt een prachtige decoratieve wand. Een mooi voorbeeld van hoe spiegelwanden ook in het interieur hun terechte plaats kunnen hebben.

Naaste de grote wand, een spiegel uit brons spiegelglas 6mm met een afmeting van 233 x 185 cm, bevind zich de bar waarin we de vakken voorzien hebben van brons spiegelglas 4mm.

Het verschil in 6mm en 4mm zit hem niet alleen in de dikte, maar ook in kleur. Hoe dikker de spiegel des te meer kleur en dus donkerder de spiegel wordt. Hierdoor kunnen we het spiegelglas ook inzetten in wat donkerdere ruimten waar toch nog wat meer reflectie benodigd is.

Het dikkere glas kan daarbij mooi gebruikt worden om kleurvakken te maken die doordat het toch een spiegel blijft, een extra dimensie aan de ruimte geeft.

Een bronzen spiegel geeft de ruimte rust en toch ook een chique uitstraling.

Wellicht ook een mooie aanvulling op uw interieur?

Meer voorbeelden: spiegelwand Amsterdam Arena

No comments

The author does not allow comments to this entry