Webdesign en SEO

Design Weblogs.

Hoewel de toename van het aantal nieuwe weblogs niet meer zo sterk is en velen zelfs beweren dat weblogs op hun retour zijn, zijn zij toch een prima middel om een boodschap, zakelijk of persoonlijk onder de aandacht te brengen.

Voor een zeer groot aantal bestaat er echter slechts een beperkt aanbod aan templates en hoewel er beslist ook juweeltjes van design tussen zitten, passen de bestaande ontwerpen veelal niet bij uw persoonlijke smaak of zijn net niet wat u eigenlijk wilt.

Een redesign of implementatie van het weblog

Een oplossing voor een saai uiterlijk kunnen wij u bieden: een redesign van uw weblog. Mits het design goed gescheiden gehouden is van de (x)html-structuur. CSS is namelijk zo krachtig dat u door het aanpassen van 1 document (de stylesheet) het design van uw weblog totaal kunt veranderen. Zelfs een vergaande aanpassing van het uiterlijk aan dat van uw zakelijke website is mogelijk.

Voorbeeld redesign van een weblog

Screenshot vision4living een site over lifestyle, wonen, vakantie en ontspanning

Een prima voorbeeld van een redesign van een weblog is de nieuwe blog voor onze dochter-pagina Vision4living Lifestyle blog. Op basis van een bestaand template "rusty" werd het uiterlijk zodanig aangepast dat het design van het weblog beter aansluit op dat van de eigenlijke site.

Meer voorbeelden vindt u in onze portfolio weblogs.

Integratie van het weblog in een bestaande website

Een flexibel blogsysteem als 'Serendipity' bijvoorbeeld, biedt u de mogelijkheid om het weblog geheel en al te integreren in een reeds bestaande website.

Het gaat hierbij om meer dan alleen een simpel toevoegen van een weblog aan uw wesite! Het webblog wordt geïntegreerd in uw website, het uiterlijk en de uitstraling worden niet alleen geheel aan uw website aangepast, het blog wordt daadwerkelijk een onderdeel. Headers, footers en zelfs een menu kan ingepast worden zodat u dezelfde functionaliteit als in alle ander pagina's behoud.


Weblogs hoeven niet saai te zijn! Wij geven uw weblog een nieuw design!

Voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw weblog, kunt u het contact-formulier gebruiken of direct contact met ons opnemen: tel. 0316-544487