Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Geschiedenis glas en spiegels

Glas

Glas

Glas is waarschijnlijk al net zo oud als de aarde zelf. Het kan ontstaan bij hoge temperaturen zoals .... Glas geschiedenis »»

Spiegels

Spiegels

Spiegels werden reeds lang voor de mens het maken van glas ontdekte gebruikt. Gemaakt van metalen ....Spiegel geschiedenis »»

Vintage spiegelwand bar

Morres wonen Hulst

Bij Morres wonen in Hulst plaatsten wij boven de bar een tweede vintage spiegelwand op de afdeling gordijnen en tapijten.

De wand bestaat deels uit echt antieke spiegels, sommigen meer dan 120 jaar oud. Deze spiegels verzamelen wij en delen dan de wand in samen met verweerd, oud en antiek lijkende spiegels. Hierbij kunnen ook delen gekleurd spiegelglas worden toegepast. In dit geval hebben we gebruik gemaakt van champagne verzilverd.

Klik op een foto voor een vergroting:

De wand wordt opgebouwd vanaf de bar. De spiegels en spiegelglasstukken worden zorgvuldig aangebracht met spiegeltape en spiegellijm. De tape voorkomt dat voordat de lijm is uitgehard, de spiegels naar beneden kunnen zakken.

montage vintage spiegelwand boven bar in Hulst montage vintage spiegelwand boven bar in Hulst

Impressies van de spiegelwand:

vintage spiegelwand boven bar in Hulst vintage spiegelwand boven bar in Hulst vintage spiegelwand boven bar in Hulst vintage spiegelwand boven bar in Hulst vintage spiegelwand boven bar in Hulst

Spiegelwand vintage bar

Uit oud wordt nieuw

Ook ge├»nteresseerd in zo'n prachtige wand? Vraag een offerte aan! »