Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Geschiedenis glas en spiegels

Glas

Glas

Glas is waarschijnlijk al net zo oud als de aarde zelf. Het kan ontstaan bij hoge temperaturen zoals .... Glas geschiedenis »»

Spiegels

Spiegels

Spiegels werden reeds lang voor de mens het maken van glas ontdekte gebruikt. Gemaakt van metalen ....Spiegel geschiedenis »»

Bijzondere spiegels:

Maatwerk spiegels

Spiegels Arnhem

Wij leveren spiegels door heel Europa, er hangen inmiddels spiegels van ons in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en natuurlijk in Nederland en Belgi├ź.

Gezien de locatie van ons bedrijf, vlak bij Arnhem, in de regio KAN (Knooppunt Arnhem Nijmegen) richten wij ons natuurlijk ook op de klanten in de gemeenten in deze regio.

Gemeenten in de stadsregio Arnhem Nijmegen

De Stadsregio Arnhem Nijmegen telt 20 gemeenten:

Arnhem, Beuningen, Duiven, Doesburg, Groesbeek, Heumen, Lingewaard, Millingen aan de Rijn, Montferland, Mook en Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Ubbergen, Westervoort, Wijchen en Zevenaar.

In veel van deze gemeenten hebben wij reeds tevreden klanten die een spiegel uit onze collectie, of een spiegel geheel naar wens op maat lieten maken.

Graag zijn wij ook u van dienst als het gaat om advies over uw maatvoering en uitvoering van uw badkamerspiegel, halspiegel of een bijzondere design spiegel.

Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bellen of direct een offerte aanvragen!

Spiegel Arnhem - Spiegel Nijmegen - Spiegel Didam

Spiegels op maat

Spiegel Arnhem