Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Spiegels op maat gemaakt

U wilt een kleine, grote, ronde, rechthoekige of speciaal gevormde spiegel, met of zonder lijst?

Onze specialiteit is maatwerk, wij maken uw spiegel op maat en bezorgen hem bij u thuis. Offerte aanvragen.

Wij bezorgen door heel Nederland, delen van Belgi├ź en Duitsland!

Vision2form Design spiegels

Productinformatie

Dat eenvoud heel mooi kan zijn, bewijst Vision2Form met haar nieuwe spiegels in drie stijlvolle series. Fraai, gelakt aluminium zonder overbodige franje.

Koel, strak en functioneel design.
De combinatie van het "koele" metaal met het "levende" hout, accentueert de vorm en geeft de spiegel een uitstraling, waar u niet op uitgekeken raakt.

Spelen met vormen
De ontwerpen zijn tot stand gekomen door te spelen met eenvoudige basisvormen, vormen die van zichzelf al een zeer sterke indruk achterlaten.

Materialen

Naast de vorm is zeer zeker het materiaal, waarin het uiteindelijke product gemaakt wordt, bepalend voor het uiterlijk en het gevoel dat het product uitstraalt.

Het versterkt de vorm en geeft het een bepaalde spanning.

Aluminium heeft zoveel gunstige eigenschappen in zich en is daarbij uitstekend te combineren met andere materialen dat het in "ieder" interieur past. De hout-accenten geven het ontwerp stijl en een tijdloos karakter.

Spiegelglas.

Het spiegelglas voldoet aan de norm voor "sanitair glas", dus ook geschikt voor vochtige ruimten. Het glas is 6mm dik en heeft standaard een poli (meervoudig) geslepen rand. Het glas is hierdoor netjes afgewerkt. Daarnaast is het mogelijk de spiegel te voorzien van een facetrand. Van vlakglas tot spiegel!

Alle spiegels zijn tevens leverbaar in afwijkende maten.

Professionele 'blinde-' montageset

spiegel montageset

Voor de montage van de spiegels gebruiken wij standaard een zeer hoogwaardige montageset. Deze set wordt aan de achterzijde op de spiegel aangebracht.

De set bestaat uit twee nokplaatjes en twee vlakke plaatjes. De nokplaten worden aan de bovenzijde en de vlakke plaatjes onderaan de spiegel bevestigd.

Een voordeel bij deze set is een nettere afwerking, de set zelf is niet meer zichtbaar. Daarnaast maakt deze set het mogelijk spiegels zonder lijst toe te passen, zonder deze te hoeven verlijmen.

spiegel montageset

Kwaliteit:

Vision2Form producten worden geproduceerd in overeenstemming met de Europese maatstaven.

Tenzij anders opgegeven worden al onze producten vervaardigd met behulp van de hoogste kwaliteit grondstoffen, in overeenstemming met de hierbij geldende normen.

  • "sanitair-" spiegelglas met een Euronorm "ecological"
  • 1e klas aluminium
  • FSC gekeurd hout

Alle onderdelen zijn geslepen en gepolijst en voorzien van een coating. Deze afwerking verleent het product haar karakteristieke uiterlijk en garandeerd een lange levensduur.

Het assembleren van de producten is nog echt "ouderwets" handwerk met oog voor detail.

Fabrikant / Toeleverancier:

Naast de eisen die wij stellen aan de kwaliteit van onze producten, verlangen wij ook van onze toeleveranciers hoogwaardige producten.

Spiegels op maat

Badkamerspiegels en spiegelverwarming