Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Tip!

U kent dat wel, u gaat lekker douchen of neemt een heet bad. Daarna wilt u zich natuurlijk in de spiegel kunnen zien, maar de spiegel in uw badkamer is beslagen, droogwrijven helpt maar even en u krijgt bovendien strepen en vlekken op de spiegel.

Deze ergernis kan snel en simpel verholpen worden met een spiegelverwarming.

Badkamerspiegel - plaatsen en tips!

Badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen. Met, of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm.

Belangrijk bij het maken van een keuze qua formaat en afwerking is de stijl van de badkamer, de plaats waar hij komt te hangen en welke functie de spiegel gaat krijgen.

Als specialist in maatwerk, leveren wij uw badkamerspiegel, geheel volgens uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Montage / plaatsing van spiegels

Het plaatsen van een spiegel, of spiegelwand is aan een aantal regels gebonden.

Een spiegel, ook als deze geschikt is voor vochtige ruimten, dient te kunnen "ademen". Dwz. dat er vooral achter een badkamerspiegel ruimte is zodat deze kan ventileren. Een spiegel die volledig is vastgelijmd op de wand en waar géén lucht bij kan/of waar water achter kan blijven staan, kan op den duur vochtvlekken (corrosie) gaan vertonen.

Blinde bevestigingsset voor badkamerspiegel

Bij een spiegel zonder lijst is het verstandig een speciale bevestigingsset te gebruiken. Wij leveren daarvoor een professionele montageset die achter op de spiegel verlijmd wordt en waarbij tussen de spiegel en de muur een ruimte overblijft van ca. 10mm. Deze ruimte kan bovendien gebruikt worden om naderhand een verlichtingsset, alsook een spiegelverwarming te plaatsen.

Daarnaast maakt deze set het mogelijk om de spiegel simpel en snel te verwijderen voor schoon- dan wel andere werkzaamheden.

Verlijmen badkamerspiegel

Wilt u de spiegel toch verlijmen, gebruik dan altijd speciale spiegellijm.
Breng deze in voldoende dikke stroken van boven naar beneden op de spiegel aan. Zorg dat er zo'n 5 tot 10 cm ruimte tussen de lijmbanen zit.

Badkamerspiegels op maat.

Of uw badkamerspiegel nu groot of klein moet worden, met of zonder facetrand, of zelfs in een kleur (wij leveren: brons, grijs, rose, groen en blauwspiegelglas.).

Daarnaast is het mogelijk de spiegel van gaten, schuine zijden, danwel een bijzondere vorm te voorzien. Tevens kunnen wij uw spiegel voorzien van een gezandstraalde afbeelding.

We leveren ze allemaal!

Maar vanzelfsprekend ook spiegels naar eigen ontwerp!
Bekijk enkele voorbeelden in onze online shop: badkamerspiegels. U treft daar een aantal spiegels die ook in uw hal, woon- of slaapkamer niet zullen misstaan.

Badkamerspiegels op maat

Online winkel met spiegels en glas