Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Geschiedenis glas en spiegels

Glas

Glas

Glas is waarschijnlijk al net zo oud als de aarde zelf. Het kan ontstaan bij hoge temperaturen zoals .... Glas geschiedenis »»

Spiegels

Spiegels

Spiegels werden reeds lang voor de mens het maken van glas ontdekte gebruikt. Gemaakt van metalen ....Spiegel geschiedenis »»

Bijzondere spiegels:

Maatwerk spiegels op maat

Spiegelwand voorbeelden

Voorbeelden van spiegelwanden in sporthal, fitnessruimte, danszaal en particuliere oefenruimte.

Klik op de fotos.

bronskleurige spiegelwand Amsterdam Arena spiegelwand fitness-studio Fitness Center spiegelwand fysio - therapie spiegelwand gymzaal - sporthal spiegelwand prive gym / oefenruimte spiegelwand danszaal - dansstudio spiegelwand - achterwand keuken uit spiegelglas vintage spiegelwand Hulst - Morres wonen spiegelwand halterbank fitness spiegelwand yoga - oefenruimte spiegelwand sporthal Brussel

U wilt graag een spiegelwand laten plaatsen? offerte aanvragen »

Info

Een spiegelwand of grote wandspiegel vergroot optisch de ruimte en maakt bewegen zichtbaar.

Of het hierbij nu een persoonlijke oefenruimte betreft, of een sportschool of danszaal. Belangrijk is te zien hoe u beweegt.

Een verkeerde houding ziet ook u direct. Een spiegelwand voorkomt dat u een oefening verkeerd uitvoerd en kan u helpen uw houding te corrigeren.

Sfeer bepalend

Naast het ruimtelijke effect dat een spiegelwand geeft, het geeft de optische illusie dat de ruimte groter is, is een spiegelwand ook een blikvanger.

De strakke nette afwerking geeft de ruimte meer uitstraling. Als we dan ook nog een spiegel in bronskleurig glas toepassen, ontstaat een ruimte die een sfeer van intimiteit en luxe uitstraalt. Het voorbeeld daarvoor, zijn de door ons geplaatste spiegelwanden in de Amsterdam Arena in de VIP Lounge.

Spiegelwand op maat

voor fitnesszaal, danszaal, restaurant ... etc.