Spiegelwand op maat gemaakt

montage spiegelwand in beeld

Om u een goede indruk te geven hoe een spiegelwand gemonteerd wordt, hebben wij voor u deze fotoreportage samengesteld.

Als eerste wordt de ruimte geïnspecteerd. Zijn de wanden vlak en vrij van schroeven en scherpe stukjes en bevinden er zich geen obstakels in de ruimte. We kunnen dan meteen aan de slag met de montage.

Klik op de fotos voor een vergroting.

montage spiegelwand sporthal - gaten boren voor het profiel aan de onderkant montage spiegelwand sporthal - plaatsing spiegelprofiel

Nu wordt gecontroleerd of de vloer waterpas is. Dan worden de gaten geboord en de profielen voor de onderkant aangebracht.

montage spiegelwand sporthal - plaatsing spiegelprofiel bovenkant montage spiegelwand sporthal - spiegelprofiel bovenkant is geplaatst

Na plaatsing van de profielen aan de onderzijde, wordt de hoogte afgemeten, de gaten geboord en kunnen de profielen aan de bovenzijde worden aangebracht.

montage spiegelwand sporthal - plaatsing spiegels montage spiegelwand sporthal - plaatsing spiegels

Het eerste paneel wordt geplaatst en dient tevens ter controle of de profielen op de juiste hoogte zijn aangebracht. Als alles klopt, worden dan 1 voor 1 alle panelen geplaatst.

We gebruiken hiervoor speciale zuignappen waarmee het in het profiel tillen van de spiegels gemakkelijker wordt.

montage spiegelwand sporthal - montage afgerond spiegelwand sporthal Brussel

De spiegelwand staat en nu ruimen we netjes de rommel op, we zuigen het gruis weg, de verpakking wordt ingeladen en we maken de spiegel schoon.

Hierbij controleren we de panelen samen met de klant nog een laatste keer.

Op naar de volgende klus. Misschien wel bij u?

Montage profiel uitgewerkt.

We proberen in bovenstaande reportage zo duidelijk mogelijk de werkwijze in beeld te brengen echter, bij het plaatsen van het profiel dient u echter rekening te houden met nogal wat zaken. Op de pagina montage profiel spiegelwand hebben we daarom een korte beschrijving daarvan opgenomen, zodat ook uw spiegelwand perfect en op professionele wijze geplaatst wordt.

offerte aanvragen »

Montage spiegelwand

in spiegelprofiel of verlijmen