Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Design spiegels - impressions

Hier vindt u een collage van enkele modellen uit onze collectie spiegels, badkamerspiegels, grote wandspiegels en spiegels op maat gemaakt. Het zijn veelal grote foto's die enige tijd in beslag nemen. Om u een goede indruk van het product te geven wilden wij ze u echter niet onthouden.

Klik op de fotos voor een vergroting.

grote spiegel met schuine zijde en LED aan de achterzijde op maat gemaakt grote ronde spiegel met LED aan de achterzijde op maat gemaakt spiegel met schuine zijde en LED aan de achterzijde op maat gemaakt badkamerspiegel op muurtje tussen staanders spiegels in de badkamer met afgeronde hoeken en facetrand grote RVS LED spiegel voor de badkamer op maat gemaakt Spiegel met gelaserde afbeelding vrachtwagen Spiegel met gelaserde afbeelding tb.v jubileum grote LED spiegel voor de badkamer gezandstraalde ovale spiegel met logo gezandstraalde spiegel met een ingekleurd logo Helsinki een spiegel uit de Wall Art serie 200x95cm collage van fotos van de Helsinki een spiegel uit de Wall Art serie 200x95cm spiegel met rode houten lijst 250x90cm gezandstraalde spiegel met een vrachtwagen gezandstraalde spiegel met het logo Vrijstaande verwarmde spiegel op muurtje Vrijstaande badkamerspiegel met chrome staanders Spiegel met gezandstraalde afbeelding sterrenbeeld leeuw Gezandstraalde wereldkaart op spiegel Gezandstraalde Yin Yang op spiegel Spiegel uit twee kleuren glas, brons- en blank spiegelglas. Spiegel gezet in een  hoogwaardige stalen lijst. Spiegel met gezandstraald en ingekleurd logo Driehoekige spiegel. Verzilverd en gezandstraald. Badkamerspiegel met verlichting Spiegel met gezandstraald en ingekleurd logo Gezandstraalde glasklokjes Aluminium spiegellijst met houtopleg Aluminium spiegellijst met houtopleg, als halspiegel met gezandstraalde Yin-Yang Gezandstraalde wereldkaart op spiegelglas Spiegel met gezandstraalde adelaar

Uitgelicht:

Gezandstraalde wandspiegels - Wereldkaart op spiegelglas

gezandstraalde wereldkaart / copyright © Vision2form

Een zeer bijzonder project dat wij mochten uitvoeren voor een klant, is deze spiegel die geplaatst is in een wijnrek. Een prachtige wandspiegel met de wereldkaart erop gezandstraald.

Meer foto's van een heel bijzonder project: Wereldkaart op spiegel

Spiegels - led spiegels - badkamerspiegels

Spiegels op maat