Spiegelwanden school

Maatwerk spiegelwanden voor diverse scholen

spiegelwand gymzaal basisschool

Veilige spiegelwand

Kinderen en glas, dat vergt een beetje extra aandacht. Ook bij het plaatsen van een spiegelwand. Het spiegelglas is of gelamineerd, twee platen van 3mm dik met een folie ertussen of het spiegelglas is voorzien van een veiligheidsfolie.

Dubbelzijdig of 6mm met folie?

3mm dik glas is minder sterk dan 6mm dat begrijpt u vast wel. Het voordeel van gelamineerd is dat het glas aan elkaar blijft plakken bij breuk. Als u weet dat we hetzelfde kunnen bereiken met de zelfde veiligheidsstandaard door 6mm (sterker) spiegelglas te gebruiken en deze te voorzien van een sterke folie die op de achterzijde geplakt wordt en dit een stuk goedkoper is dan 3/3 dubbelzijdig, dan is de keus snel gemaakt.

Breekt het glas dan blijft het staan

Het spiegelglas van 6mm met folie is niet onbreekbaar, maar door de folie blijft het paneel als het toch mocht breken, zonder in scherpe delen uit elkaar te vallen gewoon staan in het profiel. Het kan snel en veilig worden verwijderd en het plaatsen van een nieuw paneel gaat net zo soepel en snel.

Heavy duty situaties

Ook voor situaties waar de spiegelwand echt veel te verduren krijgt, hebben wij een oplossing. Vraag het ons!!

Op diverse scholen plaatsten wij spiegelwanden, een overzicht treft u hieronder aan.

Klik op een foto voor de reportage.

spiegelwand danszaal school Hengelo spiegelwand Tilburg - muzieklokaal basisschool Auris spiegelwand sporthal - gymzaal basisschool Eindhoven spiegelwand Eindhoven - gymzaal basisschool spiegelwand gymzaal basisschool Leiden spiegelwand dans-lokaal school in Oss spiegelwand ierse dansschool maassluis

Spiegelwanden fitness studio

Grote spiegelwanden op maat

Overzicht plaatsen spiegelwanden ».