dansstudio

Spiegelwand dansschool

Spiegelwand Nijverdal - Hellendoorn

Hieronder treft u een reportage aan van de plaatsing van een spiegelwand in een dansschool in Nijverdal.

De spiegelwand is geplaatst op een metalen afscheidingswand gemaakt van brandwerende pir-panelen. De panelen van een dergelijke wand zijn gemaakt van zeer dun metaal met een brandwerende vulling.

Aan dergelijke panelen kan een zware spiegelwand niet hangend bevestigd worden. Vandaar dat wij de klant adviseerden hetzij de spiegels groter te maken en op de grond te laten rusten, danwel de panelen aan de onderzijde te ondersteunen door een hoge plint aan te brengen.

De klant koos voor grotere spiegels die op de grond staan.

Klik op de fotos voor een vergroting.

metalen scheidingswand dans-studio uitvullen metalen scheidingswand dans-studio

Door de kolom op de wand was het in eerste instantie de bedoeling van de klant, twee spiegelwanden aan weerszijden van de kolom te plaatsen. In overleg met de klant besloten toch een gehele wand te maken. Dit oogt veel mooier. Hiervoor moest de wand opgevuld worden met een houten frame. Gelukkig waren er nog houten latten aanwezig die we daarvoor konden gebruiken.

uitvullen metalen scheidingswand dans-studio frame op de metalen scheidingswand dans-studio

Nu het houten frame staat, kunnen we de spiegelprofielen aanbrengen.

spiegelprofiel op frame op de metalen scheidingswand dans-studio plaatsen eerste spiegel in spiegelprofiel dansschool

De basis is klaar en we kunnen de eerste spiegelpanelen plaatsen. Bij het plaatsen de eerste spiegel, controleren we meteen of eea. waterpas staat en het profiel onder en boven netjes aansluiten.

plaatsen spiegels in spiegelprofiel op frame op de metalen scheidingswand dans-studio spiegelwand dans-studio Move2dance Nijverdal

Na het plaatsen van het laatste spiegelpaneel is de spiegelwand klaar. We ruimen de rommel op en zuigen de houtsplinters weg. We laten een zeer tevreden klant achter die kan gaan beginnen met les geven in haar nieuwe dansschool. Veel succes!

Spiegelwand voor danszaal / dansschool / dansstudio

Spiegelwanden op maat