Nieuws over spiegels en glas

 • September, 2009
 • Re design - re launch

  De afgelopen dagen hebben we ons best gedaan het plaatsen van het nieuwe design - de relaunch - zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals te verwachten verliep alles prima. Op een paar kleine puntjes na, IE6 met z'n kuren, en een vergeten pagina kunnen we zeggen dat het geheel succesvol verlopen is.

  Ik wens u dan ook veel plezier met de nieuwe site.
 • Re design website en blog

  Het jasje van deze website is reeds enkele jaren oud en vertoont hier en daar wat ongelukkig patchwork. Naden laten los en logische draadjes verzanden. Kortom het is tijd voor een re-design van de website en daarbij pak ik meteen maar de bugs aan.

  Ook het blog zal daarbij in een nieuw jasje worden gestoken.

  redesign sneak preview
 • January, 2009
 • Agenda glasbeurzen en tentoonstellingen 2009

  Volgt u de ontwikkelingen op glasgebied op de voet? Glasenthousiast of beroepshalve geïnteresseerd?

  Wellicht dat een bezoek aan de diverse tentoonstellingen en exposities in binnen- en buitenland uw hart sneller doet kloppen als het gaat om glas.

  Read More

 • October, 2008
 • Innovatie Award Glas 2008

  Innovatie award - 2008De Glas Award wordt toegekend door het GBO en richt zich op het gebruik van vlakglas in het interieur en/of exterieur waarbij gelet wordt op innovatie in productontwikkeling en toepassing.

  De 'Innovatie Award Glas' voor 2008 werd uitgereikt aan Scheuten Solar Glass.

  Read More

 • Het Kraanspoor wint de Glass Award 2008

  Kraanspoor, winnaar Glas award - GlassTec 2008Langs de kade van de Noordelijke IJ-oever staat één van de weinige overblijfselen van de rijke havengeschiedenis van Amsterdam: het Kraanspoor van de oude NDSM werf.

  Het eens zo trotse spoor voor de kranen van de werf, werd omgebouwd tot een in het oog springend gebouw. Het ontwerp van OTH Architecten is prachtig voorbeeld van hedendaagse industrieele vormgeving. De immense glazen gevel (een klimaatgevel met te openen ramen), is gemaakt door Brakel Atmos uit Uden.

  Het toepassen van vlakglas op deze wijze, de bereikte transparantie en bijzondere vormgeving, maken het gebouw tot een terechte winnaar van de Glass Award 2008.

  Read More

Page 8 of 9, totaling 43 entries