Nieuws over spiegels en glas

 • February, 2011
 • Infrarood verwarming dmv. uw badkamerspiegel

  De badkamerspiegel als verwarming - Lava infrarood verwarming met verlichting Nieuw in ons programma is de infrarood verwarming van het merk Lava® zij brengen een weldadige warmte in uw badkamer.

  Door gebruik te maken van glas ontstaat een zeer aangename infrarood warmte (lange golf), die samen met een korte opwarm tijd, dit type verwarming uitermate geschikt maakt om toe te passen als (bij)verwarming in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken.

  Zeker in de badkamer is de Lava® in combinatie met bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming een uitstekende oplossing om de ruimte snel en aangenaam warm te hebben op het moment dat u dat wenst. Een van de voordelen tov. conventionele verwarming zoals een cv-installatie die een langere tijd nodig heeft om op te warmen.

  De Lava® is leverbaar met een aantal accessoires zoals bijvoorbeeld een handdoekbeugel. Verticaal geplaatst in combinatie met 1,2 of 3 handdoekhouders wordt de verwarming een design radiator.

  Naast de mogelijkheid de verwarming te regelen met een afstandsbediening kan het element op een ruimtethermostaat of direkt op de lichtschakelaar aangesloten worden. De elementen zijn eenvoudig te installeren, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij.

  Weldadige warmte en een bijzondere uitstraling liggen nu, middels infrarood verwarming ook binnen uw bereik.

  Een spiegel en verwarmingselement in een!

 • January, 2011
 • Lazy Susan - Funktioneel en dekoratief

  Lazy Susan  De Lazy Susan een voorbeeld voor een eenvoudig gebruiksvoorwerp dat door haar vormgeving net dat beetje meer aan uitstraling verkrijgt en van 1 produkt er 2 maakt.

  Gaan onze vrienden uit het verre Oosten ons reeds jaren voor in het gebruiksgemak van een Lazy Susan bij een maaltijd, is dit product door zijn funktionaliteit nu ook bezig zijn intrede te maken in meer en meer westerse woonkamers.

  Of u nu een gezellig diner met vrienden of familie heeft, het over de tafel reiken naar sausjes, kleine hapjes en peper en zout en het doorgeven van deze zijn vanaf nu verleden tijd. Met een simpele draai aan het plateau is dit allemaal simpel bereikbaar voor een ieder aan tafel.

  In onze online shop hebben wij de Lazy Susan's van een tweetal leveranciers toegevoegd;

  Waar Philippi zijn insteek heeft op 'modern design', het product is vormgegeven door Eberhard Woike, is er bij het product geleverd door Alexander Rose nagedacht over het gebruiksgemak indien geplaatst op de tuintafel. De Lazy Susan's van Alexander Rose zijn voorzien van een uitsparing in het midden om hierdoor het plaatsen van een parasol boven de tafel mogelijk te maken. Dit neemt niet weg dat het product ook perfect past op uw eettafel in de woonkamer.

  Beide leveranciers leveren een hoogwaardige kwaliteit af. Een perfecte afwerking en de materiaalkeuze maken een plezierig gebruik en een lange levensduur mogelijk.


 • October, 2009
 • Nieuwe serie hal- en garderobespiegels verkrijgbaar  Line et O. Een nieuwe serie hal- en garderobespiegels.

  Spiegels met een bijzondere uitstraling verkregen door een gematteerde (gezandstraalde) rand.

  Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen en vanzelfsprekend ook op maat te bestellen.

  Hal- en garderobespiegels

 • September, 2009
 • Re design - re launch

  De afgelopen dagen hebben we ons best gedaan het plaatsen van het nieuwe design - de relaunch - zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zoals te verwachten verliep alles prima. Op een paar kleine puntjes na, IE6 met z'n kuren, en een vergeten pagina kunnen we zeggen dat het geheel succesvol verlopen is.

  Ik wens u dan ook veel plezier met de nieuwe site.
 • Re design website en blog

  Het jasje van deze website is reeds enkele jaren oud en vertoont hier en daar wat ongelukkig patchwork. Naden laten los en logische draadjes verzanden. Kortom het is tijd voor een re-design van de website en daarbij pak ik meteen maar de bugs aan.

  Ook het blog zal daarbij in een nieuw jasje worden gestoken.

  redesign sneak preview

Page 8 of 10, totaling 46 entries