Nieuws over spiegels en glas

Infrarood verwarming dmv. uw badkamerspiegel

De badkamerspiegel als verwarming - Lava infrarood verwarming met verlichting Nieuw in ons programma is de infrarood verwarming van het merk Lava® zij brengen een weldadige warmte in uw badkamer.

Door gebruik te maken van glas ontstaat een zeer aangename infrarood warmte (lange golf), die samen met een korte opwarm tijd, dit type verwarming uitermate geschikt maakt om toe te passen als (bij)verwarming in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken.

Zeker in de badkamer is de Lava® in combinatie met bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming een uitstekende oplossing om de ruimte snel en aangenaam warm te hebben op het moment dat u dat wenst. Een van de voordelen tov. conventionele verwarming zoals een cv-installatie die een langere tijd nodig heeft om op te warmen.

De Lava® is leverbaar met een aantal accessoires zoals bijvoorbeeld een handdoekbeugel. Verticaal geplaatst in combinatie met 1,2 of 3 handdoekhouders wordt de verwarming een design radiator.

Naast de mogelijkheid de verwarming te regelen met een afstandsbediening kan het element op een ruimtethermostaat of direkt op de lichtschakelaar aangesloten worden. De elementen zijn eenvoudig te installeren, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij.

Weldadige warmte en een bijzondere uitstraling liggen nu, middels infrarood verwarming ook binnen uw bereik.

Een spiegel en verwarmingselement in een!

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.