Nieuws over spiegels en glas

Lazy Susan - Funktioneel en dekoratief

Lazy SusanDe Lazy Susan een voorbeeld voor een eenvoudig gebruiksvoorwerp dat door haar vormgeving net dat beetje meer aan uitstraling verkrijgt en van 1 produkt er 2 maakt.

Gaan onze vrienden uit het verre Oosten ons reeds jaren voor in het gebruiksgemak van een Lazy Susan bij een maaltijd, is dit product door zijn funktionaliteit nu ook bezig zijn intrede te maken in meer en meer westerse woonkamers.

Of u nu een gezellig diner met vrienden of familie heeft, het over de tafel reiken naar sausjes, kleine hapjes en peper en zout en het doorgeven van deze zijn vanaf nu verleden tijd. Met een simpele draai aan het plateau is dit allemaal simpel bereikbaar voor een ieder aan tafel.

In onze online shop hebben wij de Lazy Susan's van een tweetal leveranciers toegevoegd;

Waar Philippi zijn insteek heeft op 'modern design', het product is vormgegeven door Eberhard Woike, is er bij het product geleverd door Alexander Rose nagedacht over het gebruiksgemak indien geplaatst op de tuintafel. De Lazy Susan's van Alexander Rose zijn voorzien van een uitsparing in het midden om hierdoor het plaatsen van een parasol boven de tafel mogelijk te maken. Dit neemt niet weg dat het product ook perfect past op uw eettafel in de woonkamer.

Beide leveranciers leveren een hoogwaardige kwaliteit af. Een perfecte afwerking en de materiaalkeuze maken een plezierig gebruik en een lange levensduur mogelijk.


No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA