Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Tip!

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van spiegels naar wens van de klant. Uw idee kunnen wij samen met u vormgeven.

Wij beantwoorden met plezier uw vragen.

Bedrijfslogo op spiegel of glas gezandstraald

Een perfect geschenk bij een jubileum / bedrijfsfeest.

Met gezandstraalde afbeeldingen op spiegels en glas zijn prachtige cadeaus te maken die een blijvende herinnering zijn voor elk jubileum, opening of speciale gelegenheid zoals geboorte, huwelijk en doop.

De afbeeldingen kunnen worden aangebracht op spiegels in diverse vormen en afmetingen. Veelal wordt gekozen voor een vierkante of rechthoekige spiegel, maar ook op een ronde of ovale spiegel komt het goed tot zijn recht.

De keus aan afwerkingen is legio. Gezandstraald en ingekleurd met elke RAL-kleur, gezandstraald in diepten en zelfs een afbeelding of bedrijfslogo als opdruk kunnen wij voor u verzorgen.

Aan de hand van de onderstaande voorbeelden willen wij u een indruk geven van de mogelijkheden om uw bedrijfslogo te laten zandstralen op een spiegel of glas.

Klik op de fotos voor een vergroting.

gezandstraalde spiegel met het logo Spiegel met aan de achterzijde gezandstraald en ingekleurd logo Spiegel met aan de achterzijde gezandstraald en ingekleurd logo Spiegel met verdiept gezandstraald en deels ingekleurd logo Spiegel met gezandstraald logo en kader Spiegel met gezandstraald en ingekleurd bedrijfslogo Gezandstraalde glazen klokjes gezandstraald logo op spiegelglas gezandstraald bedrijfslogo op spiegelglas De Mooie Waard gezandstraald en ingekleurd bedrijfslogo op spiegelglas De Cabin Concurrent gezandstraald en ingekleurd bedrijfslogo op spiegelglas De Cabin Concurrent

Geef ook een origineel kado met uitstraling voor een bijzondere gelegenheid! Een kado waar men nog jaren plezier van heeft.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u: mail ons!

Gelaserde afbeeldingen / logo op spiegel of glas »

Logo op spiegel en glas

Jubileum / speciaal geschenk