Keukenwand van glas Amsterdam

Glazen keukenachterwand

Gelakt glazen keukenachterwand achter kookplaat

Voor een klant plaatsten wij een 2-tal glazen wanden als keukenachterwand.

De wand is uitgevoerd in extra helder glas gekleurd met RAL 9016. Boven de kookplaat is eenzelfde glasplaat aangebracht, alleen is deze nog extra gehard.

Klik op de fotos.

Als eerste worden alle stopcontacten en eventueele obstakels verwijderd. Daarna plaatsen we eerst de gehard glazen plaat boven de kookplaat. De achterwand is voorzien van 2 uitsparingen tbv. dubbele stopcontacten.

Zowel links als rechts worden daarna ook de zijwanden ook voorzien van glas.

Keukenachterwand Amsterdam uit gehard en gelakt glas Keukenachterwand Amsterdam uit gehard en gelakt glas

Nu komt de tegenoverliggende wand aan de beurt. Het glas moet achter een quooker (direkt heetwaterkraan) geplaatst worden onder de keukenkastjes. Helaas kon de quooker niet geheel gedemonteerd worden en hebben we de keukenkastjes verwijderd om de glasplaat veilig te kunnen plaatsen.

Ook bij deze wand worden de zijwanden eveneens bekleed met glas.

Keukenachterwand Amsterdam gelakt glas Keukenachterwand Amsterdam gelakt glas

Na het plaatsen van de glasplaten, worden de stopcontacten terug geplaatst, de quooker weer vastgezet en de kastjes opgehangen. Als laatste worden dan de randen netjes afgekit.

Voor de naden tussen glasplaat en aanrecht gebruikten we transparant grijs en voor de kopse kanten van de zijpanelen, witte kit. Het grijs past goed bij de zwarte plaat van het aanrecht. Op de muur past wit beter, daar deze ook wit geverfd is.

Het eindresultaat mag er zijn!

Keukenachterwand Amsterdam gelakt glas Keukenachterwand Amsterdam gelakt glas

Glazen keukenwand op maat