Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Afbeelding op spiegels en glas - impressions

Gezandstraalde - gematteerde spiegels

Hier vindt u een collage van enkele modellen uit onze collectie gematteerde spiegels en glas. De afbeelding / het logo, wordt op het glas aangebracht dmv. zandstralen.

Met het matteren, kunnen geen kleuren worden aangebracht, wel nuances door het ene deel dieper te stralen dan het andere. Daarnaast kan het gematteerde, deels of geheel ingekleurd worden in diverse kleuren, of zelfs helemaal gelakt.

Klik op de fotos voor een vergroting.

Logo op spiegelglas gezandstraalde ovale spiegel met logo gezandstraalde spiegel met een ingekleurd logo gezandstraalde spiegel met een vrachtwagen gezandstraalde spiegel met het logo Spiegel met gezandstraalde afbeelding sterrenbeeld leeuw Gezandstraalde wereldkaart op spiegel Gezandstraalde Yin Yang op spiegel Driehoekige spiegel. Verzilverd en gezandstraald. Spiegel met gezandstraald en ingekleurd logo Gezandstraalde glasklokjes Aluminium spiegellijst met houtopleg, als halspiegel met gezandstraalde Yin-Yang Aluminium spiegellijst met houtopleg, als halspiegel met gezandstraalde Yin-Yang Gezandstraalde wereldkaart op spiegelglas Gezandstraalde wereldkaart op spiegelglas Spiegel met gezandstraalde adelaar

Uitgelicht:

Gezandstraalde wandspiegels - Wereldkaart op spiegelglas

gezandstraalde wereldkaart / copyright © Vision2form

Een zeer bijzonder project dat wij mochten uitvoeren voor een klant, is deze spiegel die geplaatst is in een wijnrek. Een prachtige wandspiegel met de wereldkaart erop gezandstraald.

Meer foto's van een heel bijzonder project: Wereldkaart op spiegel

Gezandstraalde spiegel - afbeelding op spiegel

Spiegels op maat