Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Geschiedenis glas en spiegels

Glas

Glas

Glas is waarschijnlijk al net zo oud als de aarde zelf. Het kan ontstaan bij hoge temperaturen zoals .... Glas geschiedenis »»

Spiegels

Spiegels

Spiegels werden reeds lang voor de mens het maken van glas ontdekte gebruikt. Gemaakt van metalen ....Spiegel geschiedenis »»

Bijzondere spiegels:

Maatwerk spiegels op maat

Achterwand keuken Amsterdam

Spiegel keukenachterwand geplaatst in Amsterdam

Dit project uit onze portfolio betreft een keuken achterwand in een appartement in Amsterdam bestaande uit meerdere delen.

Diverse hoeken en uitsparingen voor stopcontacten in het spiegelglas, maakten dit project tot een uitdaging.

Daarnaast ligt de keuken op het zuiden en schijnt de zon rechtstreeks in de spiegels. Om te grote schittering te voorkomen werd 'brons' spiegelglas geadviseerd. Niet in de laatste plaats omdat dit minder schittert, maar ook meer sfeer geeft in de verder koele en strakke keuken.

keuken achterwand in Amsterdam voor plaatsing spiegels spiegel brons als keuken achterwand in Amsterdam geplaatst spiegelwand als keukenachterwand geplaatst in Amsterdam keuken achterwand in Amsterdam voor plaatsing spiegels plaatsing spiegel brons in een hoek als keuken achterwand in Amsterdam hoek keukenachterwand in Amsterdam - spiegelwand

Ook een keukenachterwand uit spiegels of glas in de keuken? Neemt u dan voor informatie contact met ons op. U kunt ons bellen » of mailen ».

Geen spiegel maar glas? Kijk bij onze voorbeelden: Keukenachterwand glas »

Spiegelwand keuken

Spiegel als achterwand keuken