Gevonden worden in Google

Links - SEO informatie

 • Handleiding HTML TU Delft (Nederlands)
  Handleiding op het gebied van het ontwerp met behulp van HTML en CSS. Een prima naslagwerk.
 • Making clean URLs with Apache and PHP (Engels)
  Dropping query strings and using these so-called clean URLs enables indexing by search engines.
 • Pagerank verklaard (Engels)
  Pagerank is een getal dat aangeeft hoe goed een pagina scoort volgens een belangrijk algoritme van Google (let wel: Google gebruikt meerdere algoritmen). De publicatie legt in begrijpelijke taal uit hoe pagerank werkt, deels op basis van de oorspronkelijke publicaties van de makers van Google en deels op basis van speculatie en praktijkervaring.
 • Pagerank verklaard 2 (Duits)
  Überblick über das PageRank-Verfahren der Suchmaschine Google.
  De publicatie legt in begrijpelijke taal uit hoe pagerank werkt.
 • Search indexing robots and robots.txt (Engels)
  Robots.txt. Er zijn natuurlijk wel eens delen die u liever niet opgenomen ziet in de index van zoekmachines. Het bestandje Robots.txt kan ervoor zorgen dat de robots die zich hier aan houden, uit de desbetreffende delen wegblijven. Maar, een garantie dat de informatie niet toch ergens in een zoekmachine opduikt is het zeker niet.

Nieuwsgroepen

In nieuwsgroepen op het Usenet, te bereiken via Google.groups of een email-client die ook nieuwsberichten kan ophalen, kunt u gericht vragen stellen en/of meelezen. Deze groepen behandelen veelal uiteenlopende zaken over een specifiek onderwerp. Er zijn echter ook groepen waar vragen die buiten het thema vallen, niet op prijs gesteld worden.

 • Nieuwsgroep alt.internet.search-engines (Engels)
  The purpose of this group is to discuss and debate all subjects related to search engines and the technology associated with them. This wide subject ranges from search engine optimization to "where is the submit button in AltaVista's new layout".
 • Nieuwsgroep Nl.Internet.Www.Ontwerp worden veel onderwerpen die te maken hebben met het opmaken, ontwerpen en coderen van paginas op het internet besproken.

Validatie - fouten opsporen

Onderdeel van een gedegen webontwerp is een valide pagina.

Bij beide kunt u zowel door het opgeven van de URI bijvoorbeeld; http://vision2form.nl/index.html, als ook door het opgeven van een bestand op uw pc, een document laten nakijken op fouten.

WebDesign volgens de standaard:

Webdesign tools / programma's

Servercheck

Wij worden gevonden op:


Gevonden worden - Een beknopte handleiding.
Wij kunnen u helpen met een eerlijk advies bij het optimaliseren van uw internetpresentatie en bespreken graag de mogelijkheden met u.

U wilt meer weten? Ik wil gevonden worden »

Vision2form Webdesign - Gelderland - Lobith