Voor vragen en een persoonlijk advies staan wij u vanzelfsprekend ook graag telefonisch te woord.

0316-544487

Geschiedenis glas en spiegels

Glas

Glas

Glas is waarschijnlijk al net zo oud als de aarde zelf. Het kan ontstaan bij hoge temperaturen zoals .... Glas geschiedenis »»

Spiegels

Spiegels

Spiegels werden reeds lang voor de mens het maken van glas ontdekte gebruikt. Gemaakt van metalen ....Spiegel geschiedenis »»

Bijzondere spiegels:

Maatwerk spiegels

Badkamerspiegel op maat gemaakt

Fabricage - kwaliteit

Een spiegel in de badkamer moet voldoen aan een hogere kwaliteit, niet in de laatste plaats door de vochtige omstandigheden.

Kwaliteit

Wij maken onze spiegel uitsluitend uit europees kwaliteitsglas.

Er bestaat helaas nogal wat verschil in kwaliteit tussen europees spiegelglas en het glas dat geïmporteerd wordt. Wij leveren uitsluitend het door gerenomeerde fabrieken in Europa gemaakte spiegelglas.

poli-geslepen glas

Uw badkamerspiegel wordt gesneden uit een grote plaat spiegelglas van 6x3m. Hierbij ontstaan scherpe snijranden. Alle spiegels krijgen daarom nog een randbewerking, het zogenaamde poli-slijpen de scherpe randen worden hierbij weggeslepen en de rand krijgt hiermee een nette afwerking.

Sealen spiegel

Bij het snijden van de spiegel komt de spiegelende laag bloot komt te liggen. Alle badkamerspiegels die wij leveren krijgen daarom naast het slijpen van de spiegel, nog een extra bewerking om de levensduur van de spiegel te verhogen. De randen worden op de achterzijde van de spiegel voorzien van een transparante laag, ze worden gesealed. Dit gaat het corroderen van de spiegel aan de rand zoveel mogelijk tegen.

Badkamerspiegel op maat

Online winkel met spiegels en glas