SEO - Webdesign nieuws 2007

Nieuws archief 2007

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

GoMoPa Spam - Een reactie ontvangen per email - Kort zoekmachine nieuws (29 juli 2007)

GoMoPa Spam - Het moddergevecht

Nadat wij een aantal weken lang 10-tallen mails ontvingen met GoMoPa-Spam, ontvingen we vandaag een mail met een reactie op onze berichtgeving daaromtrend. Een mail die het geheel verdacht veel op een moddergevecht laat lijken, danwel een aanzet daartoe is.

Was deze mail slechts een zoveelste aanval tegen Gomopa geweest, hadden we er hier zeker niet over geschreven. Nee, de afzender van de email meent onze objectiviteit middels een welliswaar half afgemaakte, doch duidelijk herkenbare beschuldiging in twijfel te trekken.

Quote uit de betreffende email:

Guten Tag!

Wenn Sie neutral sind, dann veröffentlichen Sie doch die Wahrheit über Gomopa. Ansonsten könnte der Eindruck entstehen, dass Sie?????

Die Wahrheit über Gomopa:

Schnipp Rest der Mail.....

Let u daarbij vooral op het "Ansonsten könnte der Eindruck entstehen, dass Sie?????" dat zoveel betekent als "Anders zou de indruk kunnen ontstaan dat U ...."

Een opmerking met een duidelijk bedreigende ondertoon.

Maar goed, even terug naar de rest van de email die volgens de afzender "de waarheid" over Gomopa bevat. Welke "waarheid" wordt hiermee bedoelt? De waarheid die de afzender zo graag als de enige echte wil verspreiden, nota bene verzonden onder een Pseudoniem "Baker" (afzenderadres: baker@trash-mail.de)? Of handelt het zich bij de inhoud daadwerkelijk om de waarheid?

Hoe dan ook, we zijn hier niet bij de rechtbank maar in ons blog. Welke beschuldigingen in de mail waar zijn en welke niet, daar vellen we geen oordeel over. Dit blog is er slechts om mijn mening te geven op gebeurtenissen en kritiek te geven waar nodig. Mijn mening over de email en de gehele voorafgaande geschiedenis is deze:

Mocht U "Baker" de hoop hebben opgevat, een medestander te hebben gevonden in dit moddergevecht dan kan ik u slechts mededelen dat u een vergissing hebt begaan. En welke indruk wij al dan niet zouden wekken als wij uw mailtje niet volledig plaatsen als reactie op de gehele geschiedenis, interesseert mij plat gezegd geen ene moer.

SEO Nieuws archief 2007

SEO Nieuws