SEO - Webdesign nieuws 2006

Nieuws archief 2006

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

De Consumentenbond verkoopt reclame prietpraat - Stekeligheden:(27  aug. 2006)

1 boekje geeft u alle tips & trucs voor pc en internet!?

Je komt nogal wat onzin tegen over webontwerp. Was het eerder deze week nog de zoveelste spotgoedkope aanbieding voor een website, is het nu notabene de consumentenbond die reclame prietpraat rondstrooit over webontwerp.

In haar webwinkel biedt zij een boekje aan waarin, als we het bijschrift mogen geloven, alle problemen voor een pc-gebruiker worden opgelost en dezelfde gebruiker alles te weten komt over 'webontwerp', 'internet en emailen', 'fotografie' etc.

Het (link is door de consumentenbond weggehaald) boekje kost slechts 17,50 Euro en bevat maar liefst 176 pagina?s. Dat is toch voor niks nietwaar! Al helemaal als het daadwerkelijk belooft wat men erbij geschreven heeft:

Tips die niet alleen handig zijn, maar u ook kosten besparen omdat u geen dure deskundigen meer hoeft te raadplegen.

Van een dergelijk advies zou de consumentenbond eigenlijk verre moeten blijven. Normaal gesproken zou de bond, als het een product met beschrijving van derden betrof, hierover op z'n minst een stekelig verhaaltje schrijven. Blijkbaar is het wel toegestaan om dergelijke taal in hun eigen webwinkeltje te gebruiken.

Geachte dames en heren van de consumentenbond, u wijst de consument er altijd op dat het beter is gedegen advies in te winnen alvorens zich te storten in de aanschaf, danwel het gebruik van een product.

U bovenal, zou toch moeten weten dat het niet mogelijk is om een gedegen webontwerp te maken zonder daarbij gedegen kennis op te doen, danwel eea. over te laten aan een vakman!

Het moet toch echt niet gekker worden!

SEO Nieuws archief 2006

SEO Nieuws