SEO - Webdesign nieuws 2005

Nieuws archief 2005

Jul. Aug. Sept. Okt. Nov. Dec.

Hommingberger Gepardenforelle - SEO nieuws. (6 dec. 2005)

Zoekmachine optimalisatie wedstrijd in Duitsland nadert zijn einde.

De door het online-tijdschrift Heise c't op 16 maart van dit jaar uitgeroepen wedstrijd om zo hoog mogelijk te scoren op het begrip "Hommingberger Gepardenforelle" loopt af op 15 december aanstaande om 11.00 uur.

Deze wedstrijd is wellicht in Nederland niet zo'n begrip, maar ook hier volgen vele SEO'ers met veel interesse de ontwikkelingen. Niet in de laatste plaats, doordat de werkelijke winnaars van de wedstrijd, diegenen zullen zijn die kunnen doorgronden en begrijpen wat er gebeurt. Een groot voordeel dat een dergelijk speelveld met zich meebrengt is de mogelijkheid buiten de eigen pagina's om te experimenteren met de mogelijkheden om een website te optimaliseren.

Dat er voor dergelijke wedstrijden voldoende animo is, mag duidelijk zijn uit het enorme aantal van 3,5 miljoen aan gevonden documenten bij het begrip "Hommingberger Gepardenforelle" dat Google inmiddels meldt.

Onze bijdrage aan dit vertier bedraagt een handjevol pagina's met Hommingberger Gedichte over dit wonderbaarlijke exemplaar met slechts de intentie enkele deelnemers te steunen en toe te zien hoe anderen daarop anticiperen en welke middelen er gebruikt worden.

Een van de deelnemers is Rainer Kersten die met legitieme middelen aangetoond heeft dat ook zonder het gebruik van trucjes mogelijk is een goede plaatsing in de zoekmachines te verkrijgen. Zijn bijdrage aan de wedstrijd treft u aan op: Alles über die Hommingberger Gepardenforelle.

Nu het einde nadert, wordt echt alles aan mogelijkheden door de deelnemers uit de kast getrokken om toch maar vooral zo hoog mogelijk te eindigen.

Wij wensen alle deelnemers en natuurlijk vooral Rainer, veel geluk bij deze wedstrijd in zoekmachine optimalisatie!

SEO Nieuws archief 2005

SEO Nieuws