Nieuws over spiegels en glas

  • April, 2020
  • Thuisgym - prive fitness

    Het zijn lastige tijden.
    spiegelwand thuis - home gym spiegels - fitness thuis

    We hebben te maken met een situatie die onze generatie voorheen nog niet mee heeft gemaakt. Van een sociale maatschappij waarin we vrijelijk met elkaar om konden gaan zijn we nu ineens zeer beperkt in wat we wel en wat we niet kunnen.

    Samen sporten, samen koffiedrinken, samen ..... dat kan nu niet meer.

    Sportscholen en fitnessstudio's zijn gesloten. We moeten thuisblijven.

    Dit is, naast gezond blijven op een beperkte ruimte natuurlijk een enorme uitdaging.

    Die uitdaging om u gezond te blijven houden en u beschermd te kunnen laten sporten op een veilige manier, die uitdaging willen wij graag met u aangaan.

    Al sinds jaren plaatsen wij ook bij mensen thuis spiegelwanden.

    Deze spiegelwanden zijn van een hoge kwaliteit en veilig. We plaatsen de wanden bij u thuis op dezelfde wijze en volgens dezelfde voorschriften als we dat in grote fitnesscentra doen.

    We gebruiken 6mm spiegelglas dat voorzien is van veiligheidsfolie aan de achterzijde. Deze folie komt speciaal uit Amerika en voor zover bekend bij importeur en bij ons, zijn wij de enige die deze vezelversterkte folie gebruiken.

    Veiligheid staat bij ons voorop!

    Wij komen graag bij u monteren als u niet ziek bent / in quarantaine zit vanwege corona / geen griepverschijnselen heeft en we de regels van het RIVM kunnen hanteren.

    Interesse in een spiegelwand voor uw homegym?

    Neem vrijblijvend contact met ons op:

    Tel.: 0316 544487

    of mail ons: Aanvraag spiegelwand thuis »



  • November, 2019
  • Spiegelwanden Den Haag - drama lokaal Int. School of The Hague

    Voor de International School of The Hague mochten we een drietal spiegelwanden plaatsen in hun drama-lokaal.

    De wand is opgedeeld in drie delen. 2 wanden van 3 meter in het midden en rechts en 1 wand helemaal links van 2 meter.

    Doordat de ondergrond uit multiplex platen bestaat, volstaat in dit geval het simpelweg vastschroeven van de profielen met korte schroeven.

    Aan veiligheid is vanzelfsprekend gedacht. Al onze spiegelwanden plaatsen wij in een spiegelprofiel en de panelen zijn voorzien van een zeer sterke veiligheidsfolie aan de achterzijde.

    Meer en meer scholen passen onze spiegelwanden toe in oefenruimtes en leslokalen. Expressie en lichamelijke beweging, zo is nu wel tot het schoolwezen doorgedrongen, horen bij een gezonde ontwikkeling van kinderen en jongeren.

    Ook voor uw school en spiegelwand? Vul het contactformulier in, of neem contact met ons op tijdens kantooruren. Wij staan u graag te woord en kunnen u van passend advies voorzien.

  • Antiek spiegelglas spiegelwand

    Sfeer, luxe, eyecatcher, chique ... allemaal prima beschrijvingen voor deze spiegelwand opgebouwd uit 6 panelen "blank antiek look" spiegelglas.

    Door in plaats van normaal spiegelglas te kiezen voor dit 'verweerd' uitziend spiegelglas, voegt u toch het ruimtelijke effect toe maar dan intiem en subtiel.

    Wij plaatsten deze wand in Den Haag in een 'normaal' rijtjes huis dat een vrij landelijk en romantisch maar toch ook modern interieur heeft.



    Voeg ook die luxe toe aan uw huis en maak van een kale wand iets bijzonders!

    Voor meer voorbeelden kijkt u op: spiegelwanden antiek look »
  • Spiegelwand verweerd spiegelglas - vintage spiegelwand Nijmegen

    Dat met spiegels bijzondere effecten te bereiken zijn, is misschien niet bij iedereen bekend, maar dat ze ook ingezet kunnen worden als bijzonder decoratief element begint langzaam aan bij een groter publiek aan te slaan.

    Als we dan ook nog spiegels nemen die al meer dan 100 jaar oud zijn, en een mooi geleefd uiterlijk hebben gekregen en we mixen die met zelf verweerde spiegels en spiegeldelen uit diverse afmetingen en diktes, dan wordt het resultaat verbluffend.

    Zo mochten wij ook bij Eline Rosina in Nijmegen een nis bekleden met een door ons samengestelde 'vintage' spiegelwand.

    Deze wand heeft een 'center piece' bestaande uit een toog spiegel van ca. 120 jaar oud. We herkennen de leeftijd van deze spiegel aan zijn gekartelde toog. Deze is zoals goed te zien is van dichtbij, gemaakt door de rand af te breken ipv. dat deze gesneden werd. Rondom dit stuk is de verdere wand opgebouwd.

    Zo, wordt volgens onze visie, elke wand tot een bijzonder origineel. We proberen daarbij ook naar de omgeving te kijken. In wat voor ruimte komt de wand en hoe is deze ingericht / wat voor materialen en kleuren zijn er gebruikt. Aan de hand daarvan maken we een schets en werken deze met de aangeboden en verkregen stukken oud verweerd spiegelglas, uit tot een volledige wand.

    Voor meer voorbeelden van spiegelwanden en van 'vintage - verweerde spiegelwanden' kijkt u op: spiegelwanden verweerd en oud »
  • Hoekopstelling spiegelwand fitness Eindhoven

    Vaak zijn de wanden die we plaatsen niet zo bijzonder. Recht toe recht aan. Maar soms komt er een opstelling voorbij die we toch de moeite waard vinden om aan u te tonen.

    Zo ook deze spiegelwanden in een fitness zaak in Eindhoven.

    De wanden zijn in een hoekopstelling tegen elkaar geplaatst. De een vind het niks, de ander vind het schitterend. Dat oordeel laten we dus ook geheel en al aan u over. Maar bijzonder is het zeker.

    Twee wanden van 4 meter vormen een hoek die in zichzelf spiegelt en de indruk geeft van een veel groter oppervlak en een veel grotere ruimte.

    Nadeel van dit spiegelen is, dat als u in een hoek staat de herhaling van de reflectie schier eindeloos lijkt.

    Spiegelwanden kunnen we voor u op maat maken en ook het plaatsen ervan nemen we graag voor onze rekening.

    Voor meer voorbeelden van spiegelwanden kijkt u op: spiegelwand fitness en sportschool »

Page 2 of 10, totaling 46 entries