Nieuws over spiegels en glas

  • March, 2014
  • Spiegelwand voorbeelden en fotoreportage montage

    spiegelwand sporthal
    Naast onze design spiegels en het vele maatwerk, maken en plaatsen we ook spiegelwanden door het gehele land, in delen van Belgiƫ en Duitsland.

    Het laatste grote project, een spiegelwand van 6meter, geplaatst in een sporthal in Brussel, hebben we meteen aangegrepen om een mooie reportage voor u te maken over de montage daarvan.

    Montage spiegelwand »

  • October, 2013
  • Kerstdecoratie met een Lazy Susan

    lazy susan - draaiplateau
    Het is alweer bijna kerst, de gezelligste tijd van het jaar. Bij de kerst hoort een mooi versierd huis met kerstdecoratie en bijzondere elementen.

    De Lazy Susan is een buitengewoon veelzijdig accessoire dat niet alleen gebruikt kan worden als tafelhulp, maar ook een mooi decoratief element is.

    Bij een bijzondere gelegenheid kunt u het als basis gebruiken voor een mooi decoratief element op tafel zoals bijvoorbeeld met de kerst: Lazy Susan als kerstdecoratie.

    Met eenvoudige middelen maakt u er toch een stijlvol geheel van.
  • April, 2013
  • Nieuw design en nieuwe online spiegel shop

    Na een uitvoerige test op onze spiegel shop in Duitsland, gaan wij nu ook de spiegel shop in Nederland voorzien van een nieuw jasje en een compleet nieuwe techniek.

    In de nieuwe shop zal ook een online betaalmodule worden geplaatst die het voor u als klant nog makkelijker zal maken onze producten direct via de shop aan te schaffen.

    Vanzelfsprekend blijft onze kracht spiegels op maat.

    Wij zien u graag terug in onze nieuwe winkel.
  • May, 2012
  • Weerbestendige spiegels - spiegels voor in de tuin

    tuinspiegel

    Veel mensen plaatsen een spiegel in de tuin, als optisch-, of decoratief element.

    Regelmatig krijgen we daarbij de vraag of er spiegels zijn die weerbestendig zijn.

    Het antwoord daarop is simpelweg Nee. Er zijn geen spiegels of spiegelende materialen met een vergelijkbare spiegeling tov. spiegelglas, die echt weerbestendig zijn.

    U zou kunnen overwegen een RVS plaat te laten polijsten waarbij een redelijk spiegelend effect kan worden bereikt, echter ook een dergelijke plaat wordt op den duur dof en zal dus opnieuw moeten worden gepolijst.

    Een oplossing ooit aangedragen door een klant die daar goede ervaringen mee zegt te hebben, is het aanbrengen van een extra laklaag of menie op een normale spiegel. Vooral het afdekken van de kantjes, het snijvlak waar de zilverlaag bloot komt te liggen na het snijden van de spiegel, dient daarbij afgedicht te worden. Voorwaarde daarbij is wel dat het materiaal dat u aanbrengt, zuurvrij is. Zuren tasten namelijk de laklaag aan en gaan een chemische reactie aan met de op de spiegel aangebrachte spiegelende laag.

    Let wel, hierop geven wij geen garantie dat de spiegel niet toch gaat corroderen!
  • Winnaar Facebook aktie - Lazy Susan van Philippi

    Lazy Susan van Philippi
    En we hebben een WINNAAR!

    De Lazy Susan gaat naar Dhr. Zonneberg. Hij heeft inmiddels een mail gekregen en zal zijn prijs zsm. toegezonden krijgen.

    Van Harte gefeliciteerd,

    Vision2form Design

Page 5 of 10, totaling 46 entries