HTML en CSS voorbeelden

Deze pagina is door mij opgezet om HTML - CSS voorbeelden te tonen voor vraagstukken, problemen en allerlei aanverwante zaken die in Niwo Nl.Internet.Www.Ontwerp worden besproken. En waarbij ik wellicht een steentje kan bijdragen. Of om een probleem waar ik zelf tegenaan gelopen ben te laten zien.

Met behulp van CSS kun je niet alleen losse elementen zoals bijvoorbeeld links opmaken, ook een complete pagina met CSS vormgeven, behoort tot de mogelijkheden.

Webontwerp & Zoekmachine optimalisatie

Door mij intensief bezig te houden met het ontwerpen van onze eigen website over spiegels en deze pagina, is een enorme hoeveelheid kennis opgedaan. Kennis op het gebied van het ontwerpen van sites mbv. HTML en CSS. Een deel van de door ons onder handen genomen en gemaakte websites treft u aan in onze webdesign portfolio.

Ook op het gebied van de zoekmachine optimalisatie.

Al gauw kom je namenlijk tot de ontdekking dat "het presenteren van je producten op het internet" 1 is, maar je wilt natuurlijk ook dat je pagina's bezocht worden.

Ze moeten "gevonden worden". Met vallen en opstaan hebben we middels onze eigen pagina's ontdekt wat nu wel en wat niet belangrijk is om van een website een succes te maken. Al die kennis en ervaring hebben we voor onze klanten beschikbaar, een klein deel daarvan stellen wij ook u graag ter beschikking middels een kleine handleiding. Zodat ook uw website in zoekmachines gevonden worden kan.