SEO - Webdesign nieuws 2008

Nieuws archief 2008

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

Goed voornemen voor 2008 - Geld verdienen met internet - Kort zoekmachine nieuws (23 jan. 2008)

Geld verdienen met internet kan dat nog?

Champagne - op een succesvol 2008

Allereerst; Een goed en succesvol 2008 gewenst!

Ik weet, het is een beetje aan de late kant, maar het is hier een gekkenhuis en ik kom niet meer toe aan het schrijven van een goed stukje voor het blog. Maar, voor dit stukje heb ik toch even tijd vrij gemaakt.

Internet bubbels en 'geld verdienen' hype

Op een forum las ik de zoveelste poging en een smeekbede om hulp voor het optimaliseren van een website over 'geld verdienen met internet'. Snel rijk worden is in en gezien de successen die de massa voorgehouden worden ook nog steeds mogelijk.

Nou, daar zit 'm nou net de kneep. Het is nog steeds mogelijk, ook als instapper, om geld te verdienen op internet en wel zoveel, dat je daar een goede boterham aan overhoudt. We doen zelf niet anders en maken het ook voor onze klanten mogelijk ;).

Alleen dat snel snel, kun je wel vergeten. En gelukkig beseffen dat ook steeds meer mensen. Het internet is een goed medium om je boodschap naar buiten te brengen en een prima plaats om online je spullen te verkopen. Echter, het is geen garantie dat de door jou bedachte formule in één klap een doorslaand succes zal gaan worden. Daar zal voor gewerkt moeten worden, en hard ook!

Met inzet, een gedegen plan en voldoende kennis kan ook uw website een succes worden. Bedenk echter wel dat het internet geen casino is en een website slechts dan succesvol kan zijn als het niet als lot in een loterij maar als bedrijfsmiddel wordt ingezet.

Geld verdienen met internet, is ook nu nog steeds mogelijk!

SEO Nieuws archief 2008

SEO Nieuws