SEO - Webdesign nieuws 2006

Nieuws archief 2006

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

Nieuwe website en het aantal bezoekers valt ineens terug? - Kort zoekmachine nieuws (18 dec. 2006)

Redesign van website halveerde onze inkomsten. Hoe kan dit?

Zo af en toe is het noodzakelijk het uiterlijk van je website, de functionaliteit en de techniek eens aan een kritisch oog te onderwerpen. Ideen over hoe een website eruit moet zien, welke 'look & feel' hij moet hebben zijn sterk aan verandering onderhevig. Toch, is het niet verstandig zomaar met de 'hype' mee te lopen. Het zou wel eens anders uit kunnen pakken dan u wilt.

Regelmatig krijgen wij de aanvraag een 'redesign' te offreren voor een website. Veelal is dan de vraag; "Maakt u ook Flash sites?

Ons antwoord is daarop steevast "Nee". Waarom niet, heeft u kunnen lezen in het artikel onder Flash sites. Maar graag gaan wij daar ook dieper op in in het artikel: Flash en gevonden worden. We kunnen het namelijk niet vaak genoeg benadrukken, Flash is mooi, als een extraatje op een site, maar niet geschikt om een complete site in te maken.

Meermaals ook krijgen we te maken met ondernemers die vertwijfeld hebben moeten vaststellen dat hun nieuwe trendy en hippe site ineens bijna geen bezoekers meer brengt.

Een fors verlies in omzet, door een terugval in de zoekresultaten, ja zelfs tot een volledig verdwijnen, op de belangrijkste keywords is menigeen overkomen.

Wilt u de volgende zijn?

Vanzelfsprekend niet.

Redesign is niet slecht, het geeft aan dat uw bedrijf zich wel degelijk bewust is van veranderingen en geeft vaak ook een broodnodige oppepper! Belangrijk is daarbij dat u zich goed laat voorlichten over wat nu echt voor uw situatie de meest geschikte techniek en het best bij uw situatie passende uiterlijk is.

SEO Nieuws archief 2006

SEO Nieuws