SEO - Webdesign nieuws 2006

Nieuws archief 2006

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

Fabelachtige ervaring als SEO expert - Kort zoekmachine nieuws (30  aug. 2006)

12 jaar ervaring als SEO!?

SEO staat voor velen gelijk aan een hoop bullshit.

Gezien de ongelooflijke hoeveelheid aan onzin en fabeltjes die er rondgestrooid worden, geef ik de critici nog gelijk ook.

Velen adverteren op dit moment met 'white hat' technieken te werken, bekijk je ze nader, dan zijn het niets meer en niets minder dan leugenaars, die niet weten waar ze over praten en trucjes nodig hebben om Ć¼berhaupt te kunnen scoren.

Momenteel lijkt het 'de trend' te zijn om jaren en jaren aan ervaring als SEO op te geven. Wij zijn al sinds 12 jaar aktief en succesvol als SEO bedrijf! Oh ja? Waren er 12 jaar geleden al zoveel bedrijven aktief op het internet dat SEO noodzakelijk was?

Het WWW is uitgevonden in 1991

Tim Berners-Lee publiceerde in augustus 1991 zijn World Wide Web-project. Pas in 1993 werd de eerste webbrowser gepubliceerd, de Mosaic-webbrowser. De websites die toen op het prille internet aanwezig waren, waren de websites van universiteiten en overheidsinstanties.

Pas in 1996 werd het internet bekend bij het grote publiek. Websites waren er nog niet veel en de noodzaak voor zoekmachines te optimaliseren was simpelweg niet aanwezig. 2006, het jaar waar we nu in leven - 12 = 1994, net 1 jaar na de introductie van de eerste webbrowser.

Erg logisch dus dat je als SEO bedrijf 12 jaar SEO expertise kunt aanvoeren als argument om toch maar vooral van je diensten gebruik te maken.

En toch, toch kom je bedrijven tegen die dit soort uitspraken in reclame-uitingen, ja zelfs in adword-campagnes verwerken.

SEO expert sinds 12 jaar?

Tuurlijk joh....

SEO Nieuws archief 2006

SEO Nieuws