SEO - Webdesign nieuws 2006

Nieuws archief 2006

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

Zoekmachine optimalisatie en SEO blabla - Kort zoekmachine nieuws (11 dec. 2006)

Zoekmachine resultaten vervuilen meer en meer

Wie gebruikt er geen zoekmachine om even vlug een woord op te zoeken, een artikel te vinden of een product?

Net als u, doen dat velen. Het is dus zaak voor een ondernemer, om gevonden te worden dit weten natuurlijk ook de 'boefjes' en 'wannabee seo'ers'. En daar begint het feest. Voor u als ondernemer, is het belangrijk dat u iemand treft die weet waarover hij het heeft. Niet zomaar een 'o, laat ik daar ook eens aan mee gaan doen' trendy bureautje.

U denkt wellicht de eerste 10 - 20 treffers bij een zoekopdracht, dat zijn de goede resultaten. Fout, dat zouden de goede resultaten kunnen (en moeten) zijn, ware het niet dat zichzelf 'seo expert' noemende nono's spammen dat het een lieve lust is. De echte seo expert weet dat het gebruiken van trucjes dodelijk kan zijn en zal legale middelen gebruiken. Dit werkt wellicht niet zo snel als even lekker spammen, maar u heeft er wel langer profijt van!

Wie is de echte SEO expert?

Veel 'experts' zeggen op hun pagina dat zij 'bonafide' zijn en volgens de regels werken. Het liefst nog met een verwijzing naar Google's pagina met optimalisatie advies. Kijk je dan wat verder, zie je dat het veelal linklopers (woord bestond nog niet, nu wel ;) ), cloackers, scrapers, bloglopers en meer van dat soort klaplopers zijn. Snelle yuppies en gladde praters die hun zakken willen vullen op kosten van de klant.

Want dat het op kosten van de klant wellicht u gaat, is zeker. Zodra een 'verboden' techniek wordt gespot, is het wachten op de botte bijl van Google of een andere zoekmachine.

Welke van de bovengenoemde nu de ergste is, is moeilijk te zeggen. Maar zegt u nou zelf, geeft u ook zo graag geld uit aan een 'zoekmachine handleiding' die geld kost en bovendien ook nog eens voor meer dan 80% gevuld is met gejatte teksten? Nou, ik niet.

Wij bieden onze bezoekers al jaren, geheel kostenloos, lees gratis, een handleiding (gevonden worden) aan die u een aanzet geeft om zelf uw pagina's te optimaliseren.

Daarnaast is ons devies: check een seo expert altijd aan de hand van zijn klanten! Die van ons vindt u in onze webdesign portfolio. Daar treft u naast de klanten die door ons een gedegen webontwerp hebben laten maken, ook de klanten aan die van onze SEO kennis gebruik hebben gemaakt, en nog steeds maken.

Voor nu en straks; "Gerust slapen en een gezonde positie gewenst."

SEO Nieuws archief 2006

SEO Nieuws