SEO - Webdesign nieuws 2006

Nieuws archief 2006

Jan. Feb. Mrt. Apr. Mei. Jun.
Jul. Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.

Pilakinoi - zoekmachine wedstrijd Voelspriet - Kort SEO nieuws(14 feb. 2006)

Winnaar zoekmachine wedstrijd 'pilakinoi' bekend

Na een rommelige start op 8 november van het vorige jaar, besloten een aantal reguliere bezoekers van het forum op Voelspriet, een zoekmachinewedstrijd met als sleutelwoord 'pilakinoi' te starten.

Was het aantal pagina's aan het eind van het jaar op de zoekterm 'pilakinoi' nog slechts een schamele 216, brak het virus pas goed los begin van dit jaar. Een respectabel aantal van ca. 11.000 pagina's vult nu de databanken van Google als we zoeken naar: pilakinoi.

En de winnaar is...

Vandaag was het dan zover, de winnaar kon bekend gemaakt worden. Maar... hoe laat liep de wedstrijd ook alweer ten einde? In welke zoekmachine van Google, de .nl of de .com?

Lang zag het ernaar uit dat de website van M1ke het zou halen, toch werd hij vlak voor de finish ingehaald door Magdalen met haar prachtige sneeuwfiguren de (pagina niet meer aanwezig) pilakinoi.

Uitreiking Pilakinoi bokaal

Na wat gefrutsel (dat overigens uren duurde een duidelijk stereotiep) het opsteken van haar haren, het aantrekken van een passende 'vette' en vooral veel bloot tonende jurk, schuifelde zij dan toch zenuwachtig naar voren om haar bokaal van eeuwige roem (in Voelspriet) in ontvangst te nemen.

Het wachten is op een speech ....

SEO Nieuws archief 2006

SEO Nieuws