SEO - Webdesign nieuws 2005

Nieuws archief 2005

Jul. Aug. Sept. Okt. Nov. Dec.

Update Hommingberger Gepardenforelle - SEO nieuws. (14 dec. 2005)

Zoekmachine optimalisatie wedstrijd in Duitsland nadert zijn einde.

Morgen 15 december 2005 om precies 11.00 uur zal de wedstrijd gesloten worden en weten we wie de gelukkige winnaar zal zijn.

Reeds nu staat vast dat eea. de afgelopen dagen niet geheel en al volgens de normale procedure verlopen is. Sinds een aantal dagen stonden de eerste 30 resultaten vast voor www.google.de. Ondanks de ongetwijfeld verwoedde pogingen om hoger te komen, van zeer veel deelnemers, bleven de resultaten haast onveranderd.

Zeer merkwaardig als je bedenkt dat nu ik dit stukje schrijf, er ineens weer verschuivingen plaatsvinden. Verschuivingen die op google.nl en google.com gedurende deze periode continu plaatsvonden. Wordt er vanuit Google op de uitslag toezicht gehouden? Maar met welke reden dan wel?

Het blijft natuurlijk gissen, maar mijn gedachte gaat uit naar een angst om in deze zoekmachinewedstrijd, die door de hele wereld met argusogen bekeken wordt, vooral geen flater te slaan en een 'spammer' als winnaar uit de bus te laten komen.

Voortdurend is tijdens deze wedstrijd menigeen het gevoel bekropen dat er handmatig ingegrepen werd. Zou het dan toch? Zou Henk van Ess toch gelijk hebben en zijn er legio mensen in de weer om de resultaten bij te werken, te monitoren en bij te sturen waar nodig?

Goed, laten we de komplottheorie nu maar een los en kijken we alvast vooruit naar de uiteindelijke uitslag zoals die voorspelt wordt door Rainer Kersten van Woodshed. Hij voorspelt dat bij het zoeken op de term "Hommingberger Gepardenforelle" de volgende uitslag in grote lijnen de juiste zal zijn: Hommingberger Glaskugel

Wordt vervolgd!!

SEO Nieuws archief 2005

SEO Nieuws