Nieuws over spiegels en glas

Infrarood verwarming in uw badkamerspiegel

infraroodverwarming in badkamerspiegel

Nieuw in ons productprogramma zijn de verwarmingsspiegels uit de serie 'Lava®'. De infrarood panelen brengen een weldadige warmte in uw badkamer. De spiegel is spiegel en verwarmingselement in een!

Vaak krijgen we de vraag / opmerking: "is de aanschaf van die elementen niet erg duur?

Ik begrijp de reactie wel, de elementen zijn van zeer hoge kwaliteit en zeker niet goedkoop, maar als antwoord kan ik toch telkens weer geven: Nee!

Het is namelijk een eenvoudig rekensommetje. Stel u bent bezig met renovatie danwel nieuwbouw van uw badkamer dan zetten we de kosten even op een rij.

Inbouw design radiator conventioneel:
Aanschaf design radiator:700 Euro
Aanleg / montage verwarmingsbuizen:300 Euro
Aanschaf spiegel:500 Euro
Totaal:1500 Euro


Infrarood paneel:
Aanschaf LAVA IR paneel 1000 watt:
inclusief ontvanger
1500 Euro


Jaaaa maar, hoor ik u nu denken, en de electrische aansluiting dan? Die, zit er als het goed is al standaard voor eventuele verlichting bij de spiegel.

Maar, maar de spiegel dan? Daarbij hebben we rekening gehouden met een maatwerk spiegel van ongeveer dezelfde afmeting (160 x 63cm).

Toegegeven, hier en daar kan de prijs van aanschaf en installatie van een conventionele verwarming, lager liggen dan de aanschaf van een infrarood paneel, echter is het prijsverschil daarbij niet zo hoog als u zou verwachten! En van veel te duur kan zoals u ziet geen sprake meer zijn.

Infrarood verwarming badkamerspiegel

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.