Gewoon wat gedachten en mijn mening (alsof die er wat toe doet) over SEO "zoekmachine optimalisatie " en de branche.
Nieuws archief 2008 |
|||||
| Jan. | Feb. | Mrt. | Apr. | Mei. | Jun. |
| Jul. | Aug. | Sep. | Okt. | Nov. | Dec. |
Pas op voor een spammailtje dat lijkt verzonden te zijn van Google Adwords. Het is niet afkomstig van Google, maar van een chinees domain dat tracht inlogcodes los te krijgen!!!
Het bewuste mailtje landde vandaag ook bij mij in mijn email. In de loop van de jaren heb ik me gelukkig aangeleerd dergelijke emailtjes altijd zéér sceptisch te betrachten en nooit zomaar ergens op te klikken. Het lijkt verdacht veel op een mailtje afkomstig van Google:
Onderwerpregel: Update Your Billing Information
Door met de muis over de link te gaan zie je ipv. de eindbestemming op een legale server bij Google dat deze naar een chinees-domain voert: http://adwords. google. com. frje8fdj. cn/ select/ Login/
Het domain waar de klik uiteindelijk naar toe zal voeren is f r j e 8 f d j.cn en blijkt bij een check op whois.com wel uitermate dubieus:
Niet op klikken!
Vertrouw mailtjes die vragen om een wijziging van je account of anderssoortige gegevens nooit zomaar! Check eerst bij de officieele site!